Qigongmassage – 650 kr/75 min. 600 kr/60 min.

En vitaliserande och balanserande  energimassage för hela kroppen, där fokus ligger på behandling av meridianer och organ, och som har sitt ursprung i den kinesiska medicinen. En behandling för både kropp och själ.

Klassisk massage (finsk) – 350 kr /30 min eller 600 kr/60 min.
En terapeutisk djupbehandlande muskelmassage. I den finska klassiska massagen arbetar man längs med muskelfibrerna, istället för tvärsöver vilket gör att massagen verkligen går på djupet för att lösa upp muskelknutor och muskelspänningar.

Klangmassage – 600 kr/60 min. 
En lugnande och läkande behandlingsform där man använder sig utav Tibetanska klangskålar som med sina vibrationer och klanger balanserar kropp och själ. Klang skålarna placeras på kroppen och”spelas” på. Skålarnas klanger och vibrationer lugnar, och balanserar.

Taktil massage – 600 kr/60 min.
En mjuk och avslappnande beröringsmassage som passar alla men lämpar sig speciellt för personer med stress, spänningar och smärta i kroppen. Taktil massage är en mjuk beröringsmassage som får muskler att slappna av och som får de inre organen i balans med förbättrad funktion. Massagen aktiverar lugn och ro systemet i kroppen.

Zonterapi– 600 kr/60 min.
En kraftfull behandlingsform där man genom tryck under fötterna behandlar obalanser i kroppen

Massage med healing – 600 kr/60min.                                                          Massage 45 min, 15 min avslutande healing.

Mix behandling –  1100 kr/120 min eller 825 kr/90 min

Sätt ihop din egen behandling tex:

30 min massage/30 min zonterapi/30 min klangmassage/

30 min healing.