Qigongmassage – 600 kr/75 min. 550 kr/60 min.

En vitaliserande och balanserande  energimassage för hela kroppen, där fokus ligger på behandling av meridianer och organ, och som har sitt ursprung i den kinesiska medicinen. En behandling för både kropp och själ.

Klassisk massage (finsk) – 350 kr /30 min eller 550 kr/60 min.
En terapeutisk djupbehandlande muskelmassage. I den finska klassiska massagen arbetar man längs med muskelfibrerna, istället för tvärsöver vilket gör att massagen verkligen går på djupet för att lösa upp muskelknutor och muskelspänningar.

Klangmassage – 550 kr/60 min. 
En lugnande och läkande behandlingsform där man använder sig utav Tibetanska klangskålar som med sina vibrationer och klanger balanserar kropp och själ. Klang skålarna placeras på kroppen och”spelas” på. Skålarnas klanger och vibrationer lugnar, och balanserar.

Taktil massage – 550 kr/60 min.
En mjuk och avslappnande beröringsmassage som passar alla men lämpar sig speciellt för personer med stress, spänningar och smärta i kroppen. Taktil massage är en mjuk beröringsmassage som får muskler att slappna av och som får de inre organen i balans med förbättrad funktion. Massagen aktiverar lugn och ro systemet i kroppen.

Fotvård, medicinsk – 420 kr/60 min

Obs! Går bara att boka I Sunne

Fotbad, nagelklipp, filning av förhårdnader mm, avslutas med en skön fotmassage.

Zonterapi– 550 kr/60 min.
En behandlingsform där man genom tryck på speciella zoner under fötterna, händerna och öronen kan behandla obalanser i kroppen.

Healing – 550 kr/60 min. 

En intuitiv behandling för dig som behöver energi, balans och avslappning.

Mixbehandling – 750 kr/90 min.

En behandling där du kan välja tex  30 min massage , 30 min zonterapi och/eller 30 min heali har möjlighet att träna i grupp.